PREEM – ELMIA LASTBIL
Preem – Elmia lastbil
Preem är marknadsledande i Sverige på eldningsolja och diesel och innehar även en stark position på försäljning av bensin. År 2011 var omsättningen 101,7 miljarder SEK.Målet, vid framtagning av monterkonceptet, var att skapa en stilren och fin monter som andas Preem. Funktionellt behövdes stor serveringsdel med bakungn och kaffemaskiner (det bakades 2000 kanelbullar, en massa croissanter och morotskakor), ett kylrum med 10 fots kylcontainer och frysar för att täcka upp behovet av de frys och kylvaror som skulle finnas på plats. Både Soifa och Texaco representerades. Soifa är 60-års jubilarer i år och detta visades i form av en installation med snygg äldre bensinpump och äldre tidsenliga foton. De erbjöd även en tjänst där man kunde få sin rutt upplagd efter Soifanätet så man kunde planera sina tankningar.

På övre plan kan man finna en lugnare miljö med soffor för lite längre möten eller en stunds vila. Genom de stora bilder som satts på förråd och bakväggar, samt bilder som hängdes från taket, med motiv av tallskog och talltoppar mot blå himmel stärktes intrycket av Preems varumärke.

Pylonen som står som riktmärke i hallen är hela 530 cm hög med belyst bildvåd på ena kortsidan och belysta Preem logos på båda sidorna. Denna magnifika pjäs syntes bra på håll i hallen.

Yta: 132 kvm + våningsdel

Elmia Lastbil i siffror:
Antal utställare: 425
Antal kvadratmeter: 71 795
Antal besök: 36 013

Montern var en av de mest välbesökta och uppskattade på hela mässan.

Comments are closed.