Det här kan vi

Det är här det händer

Hos Mindustry är alla lösningar samlade under ett tak: design, konstruktion, produktion, lager, logistik, etablering och underhåll. Det blir inte smidigare än så. Våra projektledare och producenter har hela världen som arbetsfält och hjälper till hela vägen från start till mål.

Monter & Mässa

Mässmontrar har alltid ett syfte och därför skräddarsyr vi på Mindustry din monter efter dina önskemål. I många projekt leder vi byggnationen av hela mässor där hundratals utställare medverkar. Då tar vi hand om logistik, hallplan, mässlayout, projektering, byggnation och mässervice på plats. Vi jobbar även med att bygga kundspecifika montrar helt efter kundens varumärke, önskemål och behov. Montrar återanvänds ofta och då har vi möjlighet att sköta lagring och logistik så att allt fungerar på ett smidigt sätt för dig som kund. ​

Interiör & Inredning

Interiörer är permanenta miljöer där livslängd, funktion och kvalitet är extra viktiga. Under åren har våra kunder beställt hela kontorsmiljöer, butiker och showrooms till enstaka fristående diskar och displayer. När det gäller inredning är de tekniska lösningarna ofta komplexa och kräver erfarenhet kring material och konstruktion.

Event & Utställning

Möten mellan människor är alltid i fokus när det handlar om event. Människor möts för mingla, skratta, knyta kontakter eller göra affärer och därför är känslan av eventet viktigt. Här jobbar vi ofta i team med olika partners som till exempel hallbyggare, logistiker, kommunikationsbyråer, scenbyggare och cateringfirmor för att ge en helhet i eventet. Oavsett om eventet är inomhus, utomhus, internt eller externt har vi resurserna som behövs. Mindustry arbetar både med nationella och internationella tillställningar. 

Projektledning & Design

Hos oss får du en personlig projektledare som följer projektets genomförande som följer projektets genomförande från start till mål. Tydlighet, kvalitet och leverans är vad vi arbetar efter- Finish hela vägen. Kreativa designers tar fram förslag och visualisering för att du ska få en så tydlig bild som möjligt. Från idé tar vi det sedan vidare till 3D-skisser och konstruktionsritningar för att slutligen färdigställa mässmonter, interiörlösning eller event. 

Snickeri & Produktion

Vi har ett modernt snickeri på Mindustry med det mesta som behövs för att vi ska kunna  arbeta i alla tänkbara material. Bland våra medarbetare finns att från designers, projektledare och produktionsledare till inredningssnickare, grafiker, originalare, montörer, dekoratörer och lagerpersonal. Som totalleverantör kan vi lösa alla era behov. I och med att vi kan göra det mesta i våra lokaler kan vi snabbt och enkelt tillgodose våra kunders önskemål utan onödiga mellanhänder.

Uthyrning & Hantering

Behöver du material till ett event, kongress eller mässa? Vi hyr ut möbler, mässväggar, ståbord och mycket annat. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Lager & Logistik

I Mindustrys lokaler finns möjlighet att lagra det vi har tillverkat till nästa gång sakerna ska användas. Ett samtal till oss och vi ordnar så att dina lagrade saker hamnar där du vill ha det härnäst. Vi utför även kvalitetskontroller, packning och distribution av ert material både nationellt och internationellt. 

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp

Alla lösningar samlade under ett tak